Mike Kras

Mike Kras

Mike Kras | The Story Untold

 

Dit is een verhaal wat verteld moet worden. Het verhaal wat nog niet eerder zo eerlijk en open is verteld. Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat Mike Kras zijn afscheid aankondigde. Na zijn afscheid bleef het lang stil en nu geeft hij MX Active exclusief de gelegenheid om samen uitgebreid terug te blikken op zijn carrière. Ook personen uit zijn naaste omgeving komen aan het woord die van grote invloed zijn geweest op het leven van Mike Kras, zowel op als naast de baan. Mike Kras is een begrip in de cross. Ook zijn bijnamen MFK en Kogel (niet te verwarren met The Bullet) zijn alom bekend! Zijn startnummer #55 staat symbool voor het rijnummer waarmee hij zijn grootste successen behaalde. Ga mee op reis en (her)beleef het!

Wat is jouw herinnering aan Mike? Deel het in de reacties hieronder! Heb je interesse in een hardcopy inkijk doorblader exemplaar, laat het mij weten. Bij voldoende interesse gaat deze er zeker komen! Hieronder de digitale versie met doorblader functie.

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt om dit verhaal op een unieke wijze vorm te geven. Uiteraard aan Mike voor zijn openheid, maar ook aan zijn naasten die bereid waren het verhaal vanuit hun oogpunt te vertellen. Dank aan alle fotograven voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal.

 

MIKE KRAS | THE STORY UNTOLD:
https://issuu.com/mxactive/docs/magazine-mike-kras-2021-def

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.